Desinfioinnit

  • Koronaviruksen puhdistus- ja desinfiointityöt
  • Sisätilojen desinfiointikäsittelyt
  • Ilmanvaihtokanavien desinfiointityöt

 

Mitä on desinfiointi?

Desinfiointi on toimenpide jossa mikrobeja tuhotaan elottomasta materiaalista kemiallisilla menetelmillä tartunnan estämiseksi. Desinfiointiin sopii eri pinnat, materiaalit, koneet, kuljetuskalusto, laitteet ja sisätilat.

Menetelmät:

  1. Nestemäinen desinfiointi. Pinnoille sumutetaan ohut kerros nestemäistä desinfiointiainetta joka sterilisoi ja tuhoaa kaikki elinkykyiset mikrobit ja eliöt, jotka saattaisivat aiheuttaa infektioita.
  1. Tila joka halutaan desinfioida suljetaan ja tilaan ajetaan koneella kuivasavua joka tunkeutuu joka paikkaan. Tila on 24 tuntia aineen vaikutuksen alaisena ja sen jälkeen se tuuletetaan hyvin.

Desinfioinnin valintaan vaikuttaa mitä ollaan desinfioimassa. Tällöin valitaan joko nestemäinen desinfiointi (sumutus, odotus 15 minuuttia ja loppusiivous) tai kuivasavu desinfiointi (tila suljettu 24 tuntia ja tuuletus).

Menetelmäkuvaus:

Nestemäinen desinfiointi:
Käytämme desinfiointinestettä, jota käytetään pintojen, ostoskärryjen, käytävien, kaiteiden, astioiden ja välineiden desinfiointiin elintarviketeollisuudessa, julkisissa laitoksissa, kotitalouksissa sekä maataloudessa. Tämän jälkeen pinnat pyyhitään 15 minuuttia sumutuksen jälkeen. Desinfioinnin jälkeen aine ei jätä kemikaalijäämiä.

Kuivasavu desinfiointi:
Käytämme ainetta joka on bakteerien, mikrobien, sieni-itiöiden, homeen, homehajun hapettavaan desinfektioon ja hajunpoistoon vaikeapääsyisissä tiloissa sekä tiloissa joissa on valtava määrä erilaisia pintoja sekä materiaaleja.

Kuivasavulla on erityisen hyvät desinfektio ja tunkeutumisominaisuudet hankaliin paikkoihin.

Se ei muodosta myrkyllisiä sivutuotteita eikä jätä kemikaalijäämiä. Loppusiivousta ei tarvita.

Ei tarvita loppusiivousta.


Fogna Saneeraus Oy on erikoistunut hankalien kohteiden saneeraamiseen ammattitaitoisen porukan kanssa. Työkokoemuksemme on yli 10 vuotta ja olemme toimineet virastojen, sairaaloiden, liikerakennusten, koulujen, päiväkotien sekä yksityisasuntojen parissa.

Isommissa kokonaisuuksissa laskemme tarvittaessa urakkatarjouksen kohteesi desinfiointiin.

”Älä huoli, virus kuoli.”